We verwelkomen graag een leuke collega die het lekker vindt om zelfstandig een belangrijk deel van de inkoop te administreren en onze collecties voor De Bijenkorf klaar te maken en verzenden. Iemand die met een glimlach de mouwen opstroopt, alles snel en zorgvuldig invoert en op transport naar De Bijenkorf zet.

WAT HEB JE NODIG?
Een aantal jaren werkervaring en MBO nivo. Je bent handig en werkt snel en nauwkeurig en kan prima met mail, Google Sheets en Excel werken. Verder houd je van mode en lijkt het je leuk om de collecties te controleren, evt. te laten herstellen en netjes op transport te zetten. In ons creatieve bedrijf zoeken we iemand die gestructureerd, snel en zorgvuldig werkt, met een glimlach! We nodigen daarom ook fitte 50ers en herintreders van harte uit te solliciteren! Deze baan is ideaal voor iemand die part-time wil werken in de leuke creatieve modebranche!

WERKTIJDEN
In overleg, 2-max 4 dgn in de week.

ONS AANBOD
Je salaris is in overeenstemming met de CAO Mode schaal E (€1950-€2290/maand bij full-time dienstverband). Daarnaast krijg je vakantiegeld, pensioen, personeelskorting en reiskostenvergoeding conform de CAO.

WAT ZOEKEN WIJ NIET?
Jobhoppers. We zoeken iemand die weer lekker wil werken voor een aantal dagen per week.

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan
Parttime uren: 24-32 per week

JUTKA & RISKA is al 15 jaar een pionier op het gebied van (vintage) mode en duurzaamheid. We bieden een combinatie van vintage en nieuwe kleding en accessoires. JUTKA & RISKA heeft 4 eigen winkels in Amsterdam, Haarlem en Antwerpen, een eigen webshop, en is ook bij de Bijenkorf te koop. Het is een superleuk bedrijf met een informele cultuur en gezellige collega's die een grote passie hebben voor mode!

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en herken jij jezelf hierin? Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV per email aan oscar@jutkaenriska.com

Bij een indiensttreding kunnen wij vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag.